Navigatie overslaan

Sommige mensen vinden de zonnebank nog altijd dé manier om er gezonder uit te zien. Meestal zien ze er wel te ongezond uit en springen ze ook direct in het oog bij mening banale verhalen-schrijver. Op een negatieve manier wel te verstaan. Je kent ze wel, 60-jaar oude dames met Yorkshire-hondjes. De dames zijn meestal zo bruin als datgene wat uit ‘de jezus‘ van hun ongedierte komt.

Hoewel ze er volgens hen gezonder uitzien, is veel bruinen onder de zonnebank slecht voor uw gezondheid. Je krijgt er immers een verhoogd risico op melanomen van. Om het gebruik van zonnebanken af te raden, heeft men in Denemarken een viral campagne gelanceerd. En viral is de campagne wel degelijk! In minder dan 1 week tijd is de video meer dan 1,6 miljoen keer bekeken. En waarom is het filmpje zo’n succes?

Wel, je neemt een mooie madam, Mascha Vang genaamd, laat deze strippen en voegt er nog een beetje humor aan toe. Dat vooral de bevallige deerne een belangrijk aandeel heeft in deze viral, zal niemand durven ontkennen. Het model en sex experte is namelijk ook nog eens verkozen tot meest sexy dame in Denemarken door FHM, waarvoor ze ook schrijft. Ohja, meer informatie kan je verkrijgen op de website van Kræftens Bekæmpels tenminste als je Deens kan. Dit is dan ook het grote minpunt aan de hele campagne. Alles is in het Deens.

Maar… genoeg gezeverd, bekijk het filmpje maar zelf eens!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: