Navigatie overslaan

ToiletHoe staat het eigenlijk met het post-plaspauze properheidsritueel van onze medemens? Handen wassen na het plassen, onze core-line, hebben we niet voor niets zeer zorgvuldig uitgekozen. Dat er meer vuile handjes rondlopen dan propere, zal u wellicht niet verbazen. Ik vind het dan ook een walgelijke gedachte handjes te schudden met handplassers (nog maar te zwijgen over handk*kkers) die vies zijn van wat zeep en water. Uit welingelichte bron vernam ik dat er bij onze noorderburen een onderzoek is geweest naar de handenwasgewoonte na een toiletbezoek. Hieruit bleek dat maar liefst 6 miljoen Hollanders hun handen niet echt in onschuld wassen. En het zal er niet properder op worden, zo duidt de trend aan.

Waar we dan weer wel ontzettend vies van zijn, zijn andermans billen. Want wie heeft er nog nooit de wc-bril netjes belegd met fijn afgescheurde stukjes toiletpapier? Met een bezwete reet is dat achteraf ook niet echt ‘aangenaam’ te noemen.

Met dit in het achterhoofd, wie zal de toiletdeur nog openen door de deurklink stevig in de hand te nemen? Ik niet alvast…

lees meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: