Navigatie overslaan

Uit een klein marktonderzoek blijkt dat onze lezers hun hand niet omdraaien voor een stuk vrouwelijk vlees meer of minder. Dat zij hiervoor openlijk uitkomen, bevestigt ons vermoeden en motiveert ons natuurlijk om meer over vrouwen te posten dan dat we in het verleden al deden. Na een korte adempauze zijn we weer volop in de weer en ganz klahr om hun hormonencirculatie in een hogere versnelling te brengen. Dus laten we er niet langer nog doekjes om winden en overgaan tot de essentie: het wijf van de dag!

Bij deze wil ik deze nieuwe rubriek het digitale forum insturen en wie anders dan het boegbeeld van de digitale emancipatie van de vrouw, kan beter dienen om de spits af te bijten. Mijn alziend en spreekwoordelijk oog viel deze ochtend op niemand minder Patricia Ceysens. Na haar spraakmakende en vooral tot de verbeelding sprekende campagne met prachtige slogan ‘Patricia duwt’ toont zij aan dat ze van het goede hout is gesneden. Over de precisie van houthakkers en beeldhouwers zal ik misschien later nog eens schrijven…

Mevrouw Ceysens wil de emancipatie van de vrouw in een hogere vitesse zetten en eist daarvoor een nieuw woord in de Dikke Vandale. Het gaat hier om de term ‘e-mama‘ wat niets minder wil zeggen dan een vrouw die én carrière maakt én voor de kinderen zorgt. Hievoor maakt zij, de e-mama, gretig gebruik van de nieuwe, moderne technologieën om privé en professioneel vakkundig te combineren. Multi-tasking op het scherp van de snee dus! Moeder is dood, lang leve de e-mama!

Hoezee! Hoera! En Patricia, da’s een lekker wijf!

Patricia

Advertenties

One Comment

  1. tommeke, tommeke, tommeke (ik ben al aan het oefenen voor 9 juli) wat doe je nu? 3 schrijffouten en een woord vergeten. En het ergst van al; het meest ergerlijke wijf van het westelijk halfrond associëren met de tags: babes en vrouwelijk vlees. Allez, volgende keer beter en hou aub ook een beetje rekening met het intellectuele genot (jawel beste nicolaas, flavius en thomas, dat bestaat).

    G


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: