Navigatie overslaan

HadiseGeheel toevallig, tijdens een drukke zoektocht naar bruikbare beelden voor een project, stuitte ik op dit toch wel tot de verbeelding sprekende filmpje. Fans van het Swingpaleis zullen het waarschijnlijk nog steeds op hun netvlies gebrand hebben staan, ik helaas niet. Dus voor mezelf en al diegene die dit niet gezien hebben: Hadise, Roxanne, Leki en Jessy zingen Lady Marmelade ofte Voulez Vous Coucher Avec Moi… voor het gemak staan ook de teksten erbij ;-) bij meer, welteverstaan.

Advertenties

7 Comments

  1. 50% van uw lezers (zie vorige post) dankt u voor de vooruitgang in de keuze van het vrouwelijk schoon. Maar zoals de grootste KV-fan Uytterhoeven zou zeggen: alles kan beter. Ben benieuwd naar de volgende post.

  2. Dankjewel Guido voor je reactie. Het doet ons een groot plezier dat we jou tevreden maken met al dit moois. Het spreekt voor zich dat de redactie volledig onafhankelijk handelt en op geen enkele manier mag beïnvloed worden. Natuurlijk appreciëren we je bijdrage en we zullen, in de mate van het mogelijke, aan jouw wensen trachten te voldoen. Helaas is heden ten dage niets meer zeker en kan je dus best dagelijks blijven lezen, hopende op een nieuwe, nog mooiere vrouw. Daarnaast wenst de redactie jullie nog veel leesplezier en een plaatsje voor je bronzen leeuw… want julie hebben we alvast in ons hart gesloten. Trouwe lezers verdienen dat!

  3. Julie, de leeuw bedoelen we..

  4. Proficiat met de leeuw, Julie…

  5. proficiat proficiat!

  6. Amai, die Hadise is wel lekker. Moest ik lesbisch zijn, ik zou het wel weten. Roxane is met haar haar precies wel iets te dicht in de buurt van het stopcontact gekomen.

  7. idd… dat is ook helemaal geen mooie vrouw.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: