Navigatie overslaan

We zouden over elke voetbalmatch iets kunnen posten, maar dat doen we niet… Tenzij er dingen gebeuren die we u echt moeten meedelen. Gisteren tijdens de UEFA cup wedstrijd werd er een nieuw soort omhaal uitgevonden. De speler in spé scoorde met zijn hiel, hoewel hij voorbij de bal zweefde, scoorde hij met de achterkant van zijn voet. Als dit nog niet genoeg was, scoorde de doelman van Sevilla een belangrijk doelpunt zodat ze alsnog verleningen konden afdwingen… en ja u raadt het al, uiteindelijk de match wonnen.

Shakhtar Donetsk leek op weg naar een stunt van formaat. Na 89 minuten stond het 2-1 voor tegen FC Sevilla, de UEFA Cupwinnaar van vorig jaar. De heenwedstrijd was op 2-2 geëindigd, waardoor de Oekraïense landskampioen virtueel geplaatst was voor de kwartfinale. Dat veranderde in de slotminuut van de reguliere speeltijd.
Andrés Palop, de mee opgerukte doelman van Sevilla, zorgde met een kopbal voor de 2-2 en verlengingen. Halfweg die extra tijd scoorde Chevanton de beslissende 2-3.

BRON: Sportwereld

De goals bij meer

Advertenties

One Comment

  1. scheef!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: