Navigatie overslaan

Aaargh! Wat zijn er toch ontzettend domme mensen. Vooral in de U S and A, gewoon omdat ze met meer zijn. Welke stomme kloot steekt nu zijn eigen ballen in de fik? Ik begrijp het niet…

Man verbrandt testikels bij ‘Jackass’-stunt

Een Amerikaan is met tweedegraads brandwonden in het ziekenhuis in Minnesota beland, nadat zijn testikels in brand waren gestoken. De man wou een stunt uit de ‘Jackass’-film imiteren.

Een kennis van het 20-jarige slachtoffer zou het kruis van de man met aanstekervloeistof hebben overgoten en aangestoken, na het zien van een ‘Jackass’-film. De man wordt beschuldigd van mishandeling.

Volgens getuigen was het slachtoffer dronken toen hij zich zondag als vrijwilliger voor de stunt aanbood. De twee mannen zouden voor de stunt ‘Jackass: the movie’ of ‘Jackass: number two’ hebben gekeken.

Imiteren

De films zijn gebaseerd op de serie Jackass, die lange tijd op MTV te zien was. In de serie werden gevaarlijke en bizarre stunts uitgehaald. Daarbij wordt de kijker uitdrukkelijk geadviseerd deze stunts niet te imiteren.

Ik las het op de trein in de Metro en (dankzij Stijn) ook op De Standaard online. Let vooral op de IMU van de Universiteit van Antwerpen. :-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: