Navigatie overslaan

Vandaag, ‘Lekker beest’ van Isabelle A. Ze was amper 15 toen ze dit liedje zong. Het betekende voor haar een doorbraak in de Belgische (lees: Vlaamse) muziekscéne.

Ze werd geboren als Isabelle Adam in het arbeidersmilieu. Op haar twaalfde werd ze tijdens een talentenjacht ontdekt door producer Marc Van Beveren. Ze bracht de single “On My Own” uit, een cover van het Griekse zangeresje Nikka Costa waarmee ze in de finale van het soundmixcircuit terecht kwam.

In 1987 kwam haar eerste eigen single op de markt: “De Troika”. Op de BRT (nu de VRT) mocht ze het jongerenprogramma “Tv Tam Tam” presenteren waar ze andere jongeren interviewde over bepaalde thema’s en ook elke aflevering er een lied over zong.

Net voor de jaarwisseling van 2006 bracht Isabelle Ik heb je zo lief uit. Sinds lang geleden stond ze opnieuw op 1 in de Vlaamse hitlijst en had ze een serieuze top 10 hit te pakken in de Ultratop. Ook met haar nieuwe single Zelfs al kwam je terug lijkt ze een hit te scoren. Het stevige rocknummer dat zeer traag begint slaat in als een bom.

2006 blijkt een echt goed jaar te worden voor mevrouw Adam. Niet alleen zong ze een duet in met Helmut Lotti, tevens moet ze Rob Vanoudenhoven leren zingen in het VTM-programma Just the two of us.

bron: wikipedia

Ze verscheen ook in P-Magazine

En nu de hit van toen bij meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: